Cristi Mocan

Descriere

Vă punem la dispoziţie o gamă largă de servicii, astfel încât petrecerea dumneavoastră să fie de neuitat !
Indiferent de eveniment, vă oferim solutia optimă: profesionalism serioazitate şi un preţ pentru buzunarul tuturor.
Vă oferim servicii de sonorizare şi imagine îmbinând perfect calitatea cu profesionalismul echipei, care sunt întru totul în slujba dumneavoastra si vor muncii din greu pentru a captura cele mai inedite momente şi imagini de la festivităţile dumneavoastră. Montajul final va avea grijă sa respecte întru totul atmosfera şi sentimetele trăite de dumneavoastră în timpul filmărilor indiferent de ocazie. (nuntă, botez sau doar o petrecere) Îmbinarea finală a filmărilor zilei festive va fi in format DVD/BLU-RAY incluzând un filmuleţ de prezentare şi un meniu atractiv de unde veţi putea naviga cu uşurinţă spre secveţele dumneavoastră preferate.
Va-ţi plictisit de stilul prăfuit al vechilor fotografi ? Atunci e bine pentru că şi noi dorim un curent nou în domeniu iar pentru că o fotagrafie spune cât o mie de cuvinte vă invităm sa vizionaţi galeria de fotografii si albume de pe pagina de Facebook.
Nu în ultimul rând pentru ca sunetul sa ramâna în amintirea dumneavoastră sistemele de sonorizare vin cu o amplă ofertă mai mult de 1800W, care se dezlanţuie pentru că nimeni să nu ramână indiferent pe ringul de dans. Reuşim să incintăm audienţa indiferent de vârsta ei, cu o mare diversitate de muzică. Experienţa ne permite să adaptăm lista de melodii pentru o petrece incendiară.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS