Costel Mircea Photographer

Descriere

Daca cititi aceste randuri inseamna ca ati rasfoit putin site-ul meu si in mare v-ati dat seama de ceea ce fac. :: Fotografie de Nunta ::
Recunosc … nu e deloc usor sa te prezinti in cateva cuvinte mai ales ca pentru majoritatea dintre voi este primul contact cu mine.
Imi trec prin minte momentele frumoase aduse de fotografie, prietenii noi sau reintalniri cu prieteni mai vechi, momente amuzante, momente emotionante … cert e ca fotografia a ramas o pasiune dar a devenit si un stil de viata. Asa ca ma pot lauda ca fac ceea ce imi place.
Tin mult ca lucrurile importante din viata mea sa nu fie bazate pe compromisuri ci pe daruire, respect si pasiune. Fotografiatul oamenilor este un tip greu de fotografie dar si unul plin de satisfactii. E o onoare sa iei parte la momente adevarate, sensibile si irepetabile. Asta e frumusetea aparte a nuntilor.Pe cat sunt de frumoase prin puternica incarcatura sentimentala pe atat de importante sunt amintirile ce raman in urma lor surprinse in imagini.
Nu voi incerca sa va conving ca sunt cel mai bun pentru evenimentul vostru ci va invit sa imi vizionati portofoliul, sa imi scrieti, sa ne intalnim si sa stam la povesti despre evenimentul vostru. Ramane apoi la alegerea vostra daca vreti ceva comun, cliseic sau ceva personalizat dupa felul vostru de a fi.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta G, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS