Constantin Butuc Studio

Descriere

Constantin Butuc Studio are o echipa formata din artisti in domeniul artei vizuale, arta ce produce valori estetice. Artele vizuale includ artele frumoase, iar fotografia si filmul sunt ramuri ale acesteia. Partea artistica a fotografiei si filmului implica o multitudine de cunostiinte, priceperi si mijloace de exprimare cu caracter specific care oglindesc realitatea prin imagini expresive.
O fotografie bine realizata este graitoare datorita asemanarii ei izbitoare cu realitatea infatisata. Fotografiile pot fi alb-negru sau color si oscileaza adesea intre document si arta. Fotografia este un suvenir al unor evenimente care au avut loc si care pot fi impatite cu alte persoane sau generatii.
Fotograful echipei noastrea patrunde in inima evenimentelor, suprinzand instantanee, fiecare continand ceva din sufletul vostru si purtand amprenta gustului lui estetic.
Intelegerea, cunosterea, anticiparea, munca, pasiunea si daruirea ne-au impulsionat sa avem o adordare, redare si interpretare unica, iar increderea noastra provine din succesele anterioare confirmate.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS