Claudiu Bekk Photography

Descriere

Nu-mi pot imagina viata fara o pasiune, fara ceva care sa te atraga atat de mult incat sa investesti totul in asta si sa-ti doresti s-o faci toata viata cu placere. O pasiune care sa fie in acelasi timp o competitie cu tine insuti. Pentru mine, dintre toate pasiunile pe care le-am avut de-a lungul timpului, fotografia s-a dovedit a fi cea mai mare. Am fost mereu fascinat sa surprind fiecare subiect sau detaliu intr-un mod diferit fata de cum il observam la o prima vedere, intr-o alta lumina, alt cadru, care, in final, sa puna si mai mult in valoare mesajul sau emotia pe care il are de transmis.
Prin stilul fotografic pe care il abordez in fotografia de eveniment, imi propun sa surprind si sa prezint o poveste care sa transmita emotia evenimentului, micile detalii, oamenii care au fost alaturi, folosindu-ma de cat mai multa lumina naturala care sa pastreze autenticitatea momentului.
Sunt constient ca fiecare moment la care particip este unul unic, iar scopul meu este de a-l transforma intr-o amintire frumoasa si cu o intensitate cel putin la fel de mare.
Daca portofoliul meu va surprinde intr-un mod placut, astept cu nerabdare un mesaj, iar de acolo nu ne mai desparte decat un ceai la care sa ne cunoastem mai bine.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS