Claudiu Ardelean

Descriere

Hey! ^_^. Imi place mult să povestesc, dar e mai greu când trebuie să povestesc despre mine. Cred că ar trebui să știți că am o pasiune pentru fotografia de nuntă, emoții și glume :D, în general…
Poate sună interesant, dar pe mine aceste emoții mă motivează, mă inspiră și mă învăluie la fiecare eveniment la care particip. Tot ce ai vrea să știi despre mine se află în aceste fotografii, în aceste mici capturi care sunt mărturie a momentelor intense din viața fiecăruia dintre noi.
E vorba despre acele momente în care am vrea ca timpul sa nu mai existe…
Îmi doresc ca povestea voastră să ramâna eternă; să poată fi vazută, revazută și cel mai important, retraită! Pentru că fiecare poveste de iubire merită împartașită.
Abordez fotografia de nuntă ca o serie de imagini care reușesc să capteze esența, profunzimea si momentele unice din cadrul evenimetului. În ziua nunții îmi place să las lucrurile să decurgă de la sine, dar unde simt nevoia mă implic tocmai ca fotografiile voastre sa aiba o estetică placută. În cadrul ședintei foto îmi place să mă ghidez după lumină, căutând anturajul perfect și gândind momente care să redea personalitatea voastră.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS