CaveLab

Descriere

Bună. Suntem George și Ionut, fotograf și videograf de nunți din Iași. Ne place sa cream fotografii și videoclipuri autentice, naturale și emoționale pentru nunți creative. Atat pentru nunți în Iași, cat și pentru zonele înconjurătoare, Europa sau oriunde doriți să vă căsătoriți.
Ca povestitor și prieten ne-ar plăcea să spunem povestea nunții voastre. În loc să facem posing-uri ciudate, ne place să surprindem momente reale, asa cum se petrec/intampla de fapt. Ne lasam inspirati de personalitățile voastre pentru a putea spune o poveste unică. Pentru că fiecare poveste, cuplu și nuntă e unica și diferita. Cu noi veți obține imagini autentice și filme emoționante. Spiritul liber și nunțile urbane, precum și stilul hippie sau boem sunt unele dintre favoritele noastre!
Ne place când nunta voastra va reflectă ca si cuplu.
Vom fi impreuna cu voi toată ziua, prin urmare, chimia dintre noi ar trebui să existe inca de la inceput?. Este important să vă simțiți confortabil cu noi și invers. Ziua ta va fi captată de noi într-un mod natural. Nu încercăm să vă intrerupem pe voi, nici pe oaspeții dvs, ci să prindem momentele naturale ale nunții voastre. Nu ne plac posing-urile complicate, dorim autenticitate, pentru a crea imagini și filme care să vă reflecte ca pe un cuplu. Încercăm să vă surprindem ziua din postura de observator, să obțineți fotografiile la care vă veți uita peste ani, și să vă amintiți emoțiile din ziua nuntii. Cele mai multe dintre cuplurile pe care le vedeți in portofoliul nostru ne-au devenit prieteni in urma timpului petrecut pentru planificarea nunții, și aceasta este cea mai bună modalitate pentru noi de a lucra cu voi, nu doar ca furnizor de servicii.
Căutăm mereu momentele perfecte. În fotografia și videografia de nunță ne-am găsit adevărata noastră pasiune. Suntem întotdeauna plini de energie și de bună dispoziție.
Ne-ar plăcea să ne întâlnim personal. De asemenea, vă putem oferi sugestii și sfaturi pentru ziua cea mare.
Vrei să ne cunoști?
Atunci lăsați-ne un mesaj.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta I, ,

Comments are closed.

<