BWS Events

Descriere

Poveste este in tot ceea ce facem. Chiar si in spatele obiectivului. Pentru ca asa-i sta bine oricarui lucru bine facut: sa aiba esenta.
Iar esenta echipei care s-a transformat peste timp in familie, a prins contur cu ajutorul unei camere si al unui aparat foto.
Atat!
Inceputul timid si aparent umil al adolescentului de 16 ani la vremea aceea(acum 10 ani), s-a concretizat apoi in nenumarate ore de experimente, de lucru, de studii, de training, de nerenuntare. Si a inceput sa cunoasca rezultate nu dupa multa vreme. Atat adolescentul, cat si compania au crescut impreuna si impreuna au cunoscut maturitatea iar accesarea de fonduri gratie programului Start-Up Nation a reprezentat un pas mare in directia cea buna.
Astfel, camera si aparatul au facut echipa buna cu numeroase alte echipamente foto video si gadgeturi de ultima generatie iar eu am facut echipa buna cu Jhonny. Si pentru ca unde-au fost doi puterea a crescut, a crescut si volumul de munca, a continuat sa creasca si echipa. Asa am am adus si am tinut aproape pe Andreea, care cunoaste tainele video nunta si pe cele ale inimii mele, fiind viitoarea mea sotie; pe Cristian, fost video editor in echipa MTV, actual fauritor de amintiri; si pe Marian, al doilea suflet din echipa prins in mrejele fotografiei.
Astia suntem noi, cei din linia-ntai: fotografi profesionisti, videografi si editori! Iar in jurul nostru s-au strans in timp numerosi alti colaboratori cu numeroase alte talente si deprinderi.
Poveste este in tot ceea ce facem. Chiar si dincolo de obiectiv. Suntem dependenti de energia oamenilor din jurul nostru si ne place sa mesterim la amintirile lor, sa stim ca noi, prin votul lor de incredere, am dat nastere la ceva ce ii va insoti o viata intreaga. Povestea BWS continua sa fie completata zi de zi cu reactiile si fericirea oamenilor care isi pun increderea in ceea ce facem.
Asa am evoluat in toti acesti ani, prin recomandarile si recunostinta voastra! Iar de acum, pentru ca ne-ati ajutat sa crestem atat de frumos, vom incununa aprecierile si cu promovarea de fotografii profesionale si filmari, pentru a reusi sa ne transmitem mesajul pretutindeni.
Multe ar mai fi de spus si mi-am promis ca voi incerca sa fiu scurt! Asa ca… scrieti-ne daca vreti servicii foto video sau chiar si doar sa ne cunoasteti mai indeaproape si sa aflati alte ispravi si motive de mandrie.
Eu sunt Valentin!
Mintea din spatele ideii, sufletul din spatele aparatului foto si vocea din spatele povestii!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS