Bogdan Nemes

Descriere

Pot sa spun ca am inceput fotografia prin desenele pe care le-am facut de cand aveam 16 ani si apoi in facultatea de arhitectura am cizelat-o printr-o intelegere mult mai adanca. La un moment-dat am pus mana pe primul aparat foto si parca totul se completa. Asta se intampla acum 13-14 ani. Dupa putin timp, traseul ce urma sa-l iau era clar pentru mine.
Sunt un fotograf cu 10 ani de experienta profesionala alaturi de aproximativ 200 de cupluri fericite si mii de zambete largi, cu un portofoliu larg ce include fotografie fashion, fotografie de produs sau corporate, cu numeroase colaborari importante, inclusiv agentii internationale, reviste si vedete din romania, companii si restaurante dar si o variata gama de proiecte personale.
Fotografia este pasiunea si modul meu de viata, iar fotografia de eveniment este stalpul principal carierei mele! Daca doriti sa impartim momentele voastre impreuna si-mi ingaduiti sa le captez, sunt sigur ca or sa compuna la sfarsit cea mai frumoasa poveste ce poate si spusa.
Va astept cu drag,
Bogdan

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS