Bogdan Dumitrel

Descriere

Fotografia a făcut parte din viața mea înca din perioada adolescenței. Am descoperit cum fiecare subiect din acele timpuri era conturat de detalii frumoase pe care nu trebuie să le pierd, iar fotografia m-a ajutat sa le dețin și în ziua de azi. Prin procesele mele inițial rudimentare, am ajuns să concluzionez că acțiunile dinamice din viața de zi cu zi pot fi descrise și după o perioada îndelungată de timp, printr-un mijloc static precum fotografia.
Aveam 22 de ani când am participat în calitate de fotograf la o nuntă, mai exact la nunta unui bun prieten. Nu știam ce presupune fotografia în cadrul unui astfel de eveniment, nici despre succesiunea activităților aferente evenimentulu, nu știam detalii pe care le dețin acum. Așa că am mers cu ochii larg deschiși, inima cât un purice și voință de fier pentru a îndeplini serviciul mai mult decât satisfăcător. La sfârșitul evenimentulu cu camera foto în mână am realizat că imi place sa ajut oamenii să îșî păstreze calitatea și autenticitatea amintirilor pentru viitorii nepoți și nu numai.
Așadar, prin alegerea voastră de a fi eu martorul cu documente doveditoare, voi reuși să vă conturez și să povestesc cromatic celebrarea celor mai emoționante etape din viața dumneavoastră.
Cuplurile cu care am colaborat mă descriu ca profesionist, entuziast, orientat către perfecțiune, dar calm, prietenos, muncitor și organizat. Pe tot parcursul unui eveniment interacțonez cu fericitul cuplu și cu invitații lor daca este cazul, dar în același timp am o abordare liniștită și discretă pentru o încadrare perfectă a fiecărei acțiuni prestigioase celebrării unui nou început. Prin echilibrarea acestor interacțiuni de prietenie și observare temperată creez mediul perfect pentru fotografii naturale și mirobolante, iar cuplul și cei dragi lor se vor bucura de ce le oferă un astfel de eveniment.
Înainte de eveniment va exista o consultanță inițială care ajută viitoare familie, respectiv pe mine să punctez necesitățile din cadrul evenimentului. Imi doresc să imi respecți munca și sper ca în final să concluzionezi că ai făcut cea mai bună alegere. Din acest motiv optez pentru comunicare și cunoaștere astfel va rezulta o montare perfectă a cadrelor cu cel mai important impact asupra dumneavoastră.
Dacă doriți să vă fiu martorul cu documente doveditoare însuflețite, pot să vă promit că voi lucra neobosit pentru a avea o frumoasă colecție de fotografii de la evenimentul dumneavoastră.
Am o pasiune pentru fotografii care este incredibil de puternică și cred că foarte rar rivalizată. Pentru mine fotografia de nuntă este pasiune și respect importanța evenimentului. Dacă voi avea onoarea să asist la întreaga gamă de emoții care țin de familiia dumneavoastră și prieteni, vă voi oferi tot profesionalismul ce îl dețin și care e in continuă dezvoltare.
Voi nu trebuie decât să zâmbiți pentru că eu voi fi acolo să surprind clipa.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta S, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS