Andrewictor

Descriere

Surprindem cele mai minunate momente din cea mai frumoasa zi a vietii voastre. Foto video eveniment, nunta, botez, cununie civila, trash the dress. Campulung Muscel, Brasov, Bucuresti, oriunde in tara si afara !
ANDREI :
Ma numesc Andrei si recunosc faptul ca m-am indragostit!
M-am indragostit de fotografie!
La inceput, acum 7 ani, era doar un hobby. Un hobby frumos pentru care pasiunea mea a crescut in fiecare zi. Sunt un impatimit al echipamentelor care incorporeaza noile tehnologii. Nu ma pot abtine sa nu investesc in orice echipament care ma poate ajuta sa transform imaginile captate in fotografii de suflet.
Imi place sa iasa din mana mea fotografii unice, pe care sa le laude cei din jur.
Sunt mandru de lucrarile mele, fie ele fotografii pentru nunti, fotografii pentru botez, fotografii pentru diverse alte evenimente.
Ne vedem in curand la cea mai importanta zi din viata voastra!
Andrei
VICTOR :
Pasiunea pentru arta fotografica a inceput inca de pe la 7 ani cand faceam alaturi de tatal meu developari in alb-negru.
Odata cu trecerea timpului mi-am dat seama ca sunt atras mai mult de videografie, asa ca prin multa munca si cu o placere teribila m-am specializat si inca studiez foarte mult penru a evolua si a duce videografia de eveniment la rang de arta.
Asa ca daca vrei sa ai parte de ceva care sa iti trezeasca emotia si dupa multi ani, trebuie sa lasi totul pe mainile noastre.
Victor Adrian

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta A, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS