Andrei Mihalache

Descriere

Salut. Sunt un fotograf profesionsit de eveniment din Iași. Acum am ocazia să îți spun câte ceva despre mine. Am început timid, alături de oameni care m-au răbdat și m-au ajutat să învăț. Mi-au spus că fotografia de eveniment este grea și foarte obositoare. După ce anii au trecut, pot confirma: este un gen de fotografie plin de imprevizibil, momente derulate cu rapiditate și în care doar experiența te ajută să “fii pe fază”. Și da! într-adevăr trebuie mereu să anticipezi ceea ce urmează pentru ca să poți surprinde acel moment.
Am ajuns cu abilitățile fotografice mai departe decât îmi propusesem și totuși mai am atât de multe de învățat. Numai cu atenție, răbdare și mult exercițiu poți reuși. Pentru mine fotografia reprezintă acum un mod de viață, dar nu a fost întotdeauna așa. Am ascultat și am învățat din greșeli. Și abia atunci când confirmările că sunt pe drumul bun au început să apară m-am decis pentru EXPRESII.RO. Și da! fac ceea ce îmi place cu pasiune și responsabilitate pentru ca tu să rămâi plăcut impresionat. Așa câștigăm împreună și nu e puțin lucru.
Am si planuri de viitor. Sunt legate de ceea ce pot să îți ofer în plus fără compromisuri. Pentru că îmi doresc să fiu apreciat pentru ceea ce fac. Așa am ajuns și până aici. Cu multă muncă dar mai ales căutând mereu să nu depășesc limita bunului simț în tot ceea ce întreprind. Caut mereu noi moduri de încadrare, modalități de editare avansate sau metode inedite de a surprinde mereu cadrul perfect. Dar fotografia este mult mai mult decât atât. Este despre ceea ce simți și exprimi la un moment dat, este despre o stare de spirit iar dacă reușești să o capturezi atunci ai făcut ceea ce trebuia.
Te invit sa imi vizitezi site-ul, paginile de Facebook sau Instagram pentru a studia unele din lucrarile mele. Îți mulțumesc.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta I, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS