Andrei Cotarcea Photographer

Descriere

Hello! Eu sunt Andrei. Ma bucur ca vreti sa aflati mai multe despre mine si munca mea.
Vreau sa va spun cateva cuvinte despre ceea ce fac. Pot incepe prin a va spune ca sunt fotograf de nunta, dar mie imi place sa cred ca voi deveni, mai de graba prietenul vostru, in urma acestei colaborari.
Stilul care ma defineste pe mine in fotografia de eveniment imbina o abordare moderna cu o prezenta discreta pe tot parcursul evenimentului, dar care lasa loc de mici “intervenții” atunci cand e nevoie.
Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place sa vorbesc despre mine si nici talentat la scris nu sunt dar daca va ganditi sa petreceti una din cele mai importante zile din viata voastra alaturi de mine, ar fi foarte important sa ne cunoastem. Sunt pasionat de fotografie in general si de fotografia de eveniment in special si pe langă experiența pe care o am, pun foarte mare pasiune ca totul sa iasa foarte bine. Mi-am dorit dintotdeauna sa devin fotograf, iar aceasta pasiune pot spune ca m-a ajutat sa privesc lumea cu alti ochi. Imi plac oamenii, imi plac chipurile lor si mai ales imi place sa-i ajut sa retraiasca clipele minunate din viata lor prin fotografiile mele.
Contactati-ma pe email sau telefonic pentru a stabili o intalnire ce va deveni cu siguranta nu doar inceputul unei bune colaborari, ci chiar al unei frumoase prietenii.

Andrei Cotarcea Photographer – Servicii Foto-Video Bucuresti

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS