Amalia Maris Photography

Descriere

Eu sunt Amalia, sunt fotograf si sunt cea mai fericita persoana din lume atunci cand fotografiez. Locul pe care il numesc „acasa” este Cluj-Napoca, dar ma deplasez cu placere in orice alta locatie din tara sau strainatate.
Fotografia este vocatia mea de cand ma stiu, dar am ajuns sa o imbratisez ca meserie abia din 2012. Pentru prima data in viata mea am lasat visurile sa ma conduca si sunt bucuroasa ca mi-am asumat acest risc.
Daca cauti un fotograf prietenos si zambitor eu sunt persoana potrivita. Iubesc oamenii in general si copii in special pentru sinceritatea lor. Imi place mult sa citesc iar acest lucru cred ca ma ajuta sa am o imaginatie bogata. De asemenea ador ciocolata, imi place sa dansez , iar cel mai bun mod de relaxare pentru mine e sa ascult muzica si sa cant in masina.
Consider ca viata e facuta din povestiri si amintiri, iar fotografiile exprima cel mai bine experientele avute. Munca de fotograf imi aduce zile pline, prieteni noi, bucurii si experiente memorabile. Pe scurt sunt un om fericit ca fac doar ceea ce-mi place!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta C, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS