Alex Mateiu

Descriere

„Momentele gorecki” sunt acele momente rare și speciale din viața cuiva, când toate experiențele anterioare par să conducă spre același punct central și crează senzația că abia atunci începi să trăiești cu adevărat. Astfel, se depășesc barierele timpului, se induce senzația de atemporalitate și sentimentul că viața ar putea să se termine chiar acolo și să fie completă. Oricine trăiește astfel de momente în viață, își dorește să oprească timpul pentru că atunci își crea cele mai frumoase amintiri.
Sunt Alex Mateiu și iubesc fotografia pentru că mă ajută să surprind și să narez aceste momente gorecki și unicitatea poveștii tale!
Am cochetat cu arta încă din copilărie, dar povestea mea într-ale fotografiei a început în liceu, iar momentul decisiv a fost la 16 ani, când am avut ocazia să fotografiez o nuntă, înlocuindu-l pe tatăl meu. Spre surprinderea mea, mi-a plăcut atât de mult, încât de atunci nu mi-am mai dorit să fac altceva.
Pornind de la un bagaj artistic pe care l-am moștenit de la părinți, am reușit să-mi imprim propria viziune prin fotografie, având două abordări diferite în funcție de subiectele fotografiate. Atunci când ”imortalizez” povestea evenimentului vostru, mă integrez în mulțime și surprind cadrele în cel mai natural mod posibil, evitând fotografiile formale, în care oamenii pozează în fața aparatului. Atunci când ”imortalizez” unicitatea poveștii voastre, lucrez cu meticulozitate și răbdare alături de voi, până când fiecare detaliu e la locul lui și contribuie la finisarea întregii emoții surprinse în cadru.
Partea tehnică este foarte importantă, dar pentru mine este la fel de importantă surprinderea detaliilor, a sentimentelor prin empatizarea cu oamenii și anticiparea întâmplărilor fun, neașteptate, neprevăzute. Aceste cadre mă ajută să captez frumusețea momentului și să îl fac să dureze o eternitate, transformând astfel oamenii în spectatorii propriilor clipe minunate.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

:

Arata pe harta T, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS