Alex Barbu photographer

Descriere

Salutare!
Dacă ai ajuns să citești asta, pregătește-te să îmi acorzi cateva minute pentru a mă cunoaște mai bine înainte de a te gândi să ma angajezi ca fotograf. Gândește-te că dacă tot vei petrece o zi întreagă cu mine, măcar să fim pe aceași lungime de undă 🙂 .
Îți spun cateva lucruri despre mine ca om și apoi vorbim si despre ce fac eu ca fotograf de nuntă.
Sunt un tip sincer, sensibil și introvertit în general (deși pasiunea pe care o pun în ceea ce fac mi-a adus reputația de suflet al petrecerilor), pasionat de psihologie, prietenos, extrem de glumeț și cu mult bun simț. Caut tot timpul să mă cunosc mai bine pentru a-i întelege pe ceilalți, ascult înainte să vorbesc și încerc să aduc în jurul meu energie pozitivă.
Îmi plac oamenii cu o minte deschisă, autentici și care fac lucrurile cu pasiune, indiferent de ce cred cei din jur.
Am visat încă de la început (2010) să fac fotografie de nuntă și să am un stil de viață în jurul acestei pasiuni. După 7 ani de muncă, provocări și multe eșecuri personale și profesionale, mă mândresc cu faptul că am reușit să îmi indeplinesc visul.
Sunt genul de fotograf care plânge/râde/simte un gol în stomac la proprile imagini, asta pentru că mă atașez extrem de tare de mirii mei și empatizez foarte mult cu ei. Dau totul să obțin imagini cu toate stările prin care trec ei în ziua nunții.
Recunosc, nu toate nunțile îmi plac ca și organizare, dar atâta timp cât cei care participă la eveniment trăiesc cu adevărat ziua respectivă, eu sunt cel mai fericit. Intru într-o stare greu de descris, devin extrem de creativ, reușesc să îmi activez un al “șaselea simț” și pot anticipa momentele cu secunde bune înainte ca acestea să se petreacă. Drept urmare, în portofoliul meu vei vedea predominant fotografii cu emoții autentice și nu cadre regizate în care domină compoziția artistică.
Știu că sunt fotograful potrivit pentru tine dacă: vrei să retraiești momentele nunții de fiecare dată cand te uiti la fotografii, vrei să ai lângă tine un om căruia îi pasă cu adevărat de nunta ta (nu un om care se oprește doar la ce scrie în contract), realizezi cât de important este rolul unui fotograf la o nuntă, înțelegi că imediat după nuntă orice fotografie devine ceva inestimabil, îmi respecți munca și ai încredere în viziunea mea.
Dacă simți că ceea ce ai citit până aici este ceva normal și îți dorești un astfel de fotograf la nunta ta, contacteaza-mă. Abia aștept să vă ascult povestea care v-a adus în ziua de azi să vă doriți să petreceți tot restul vieții unul alături de celălalt, la bine și la rău.
Al tău prieten și fotograf de nuntă,
Alex.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

:

Arata pe harta B, ,

Comments are closed.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS