Simposio Events

Salon Caruso

Numele a fost inspirat dupa una dintre cele mai cunoscute melodii ale sublimului tenore di grazia Luciano Pavarotti. Salonul beneficiaza de o capacitate de 150 de locuri, luminos, cald si primiotr, cu aranjamente florale in nuante pastelate, poate fi cadrul ideal pentru un eveniment de exceptie.

Un salon spatios, fara stalpi, cu un ring de dans incapator pentru tine si invitatii tai. Mesele imbracate in brocard de cea mai buna calitate, scaunele chiavari decorate cu impletituri elegante din voal alb, aranjamete florale in tonuri pastelate cat si masa de prezidiu cu un design modern si elegant, tot acest decor este inclus in pachetele noatre all inclusive, pentru ca tu si invitatii tai sa va bucurati de aceste momente speciale.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 200 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Favola

Favola echivalentul unei nunte de poveste in nuante de mov, culoarea pasiunii, romantismului si a emotiilor, care diminueaza tendintele egoiste si aduce intelepciune spirituala !

Capacitate: 220 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Vrei ca nunta, botezul sau evenimentul tau sa fie organizate intr-un cadru elegant, rafinat si exclusivist? Simposio Events iti ofera toate acestea si ceva in plus: doua saloane de evenimente si o echipa de profesionisti care iti sta la dispozitie. Spatiile noastre ultrafunctionale se constituie in locatia ideala pentru o gama larga de evenimente, fie ele de familie, corporatiste sau sociale.

SimposioEvents este brand-ul de care aveți nevoie pentru reușita oricărui tip de eveniment din viața voastră. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare dată veti simț nevoia sa reveniți. Vă oferim 2 saloane decorate intr-un stil modern de către designeri de top.

SimposioEvents îşi extrage permanent energia din echipa de profesionişti care transformă fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.
Pentru că imaginea SimposioEvents este un cumul de experienţe memorabile, de trăiri intense şi de percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, idilică pe alocuri, însa complexă în esenţa ei.

Avem experiență vastă în domeniu, timp în care noi, echipa SimposioEvents, am performat în industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Ne definesc serviciile profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: nunț, botezuri, majorate, conferințe, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

03744646217

: rezervari@simposioevents.ro

:

:

Arata pe harta SIMPOSIO EVENTS, Strada Popa Lazăr, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x