Regina Noptii

Descriere

0 0 votes
rating

Amplasat intr-o locatie de basm la nici 10 min de orasul Ploiesti,in inima padurii din Paulesti, restaurantul Regina Noptii Parc se evidentiaza ca fiind una dintre cele mai bune locatii unde puteti petrece momente importante ale vietii dvs.
Va asteptam intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasca primordial fiind expresia “ca la mama acasa” dar la fel de bine gasiti si preparate din bucataria internationala, vinuri de colectie si bauturi fine.
Locatia noastra beneficiaza de 4 sali, 2 terase,foisor,gradina, toate insumand o capacitate de 2000 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, petreceri private, lansari oficiale, conferinte.
Salon Clasic cuprinde restaurant si terasa cu o capac. de 600 de locuri (250 pe nivel + 100 pe terasa);
Salon Elegance are o capacitate de 270 de locuri;
Salonul Belvedere are o capacitate de 350 de locuri;
Salonul Modern are o capacitate de 140 de locuri;
Sala conferinta are o capacitate de 200 de locuri
* Salonul Elegance si Belvedere poti fi unite (avand un perete despartitor) insumand o capacitate de aprox. 600 de locuri (la cerere).
Asadar, bucatarii si ospatarii se vor ocupa de tot cu profesionalism si amabilitate pentru a ne asigura ca veti pleca mereu cu zambetul pe buze…

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x