Palatul Bragadiru

Salon Grand Ballroom

Un eveniment este unic in primul rand prin emotia celor care il imagineaza si a invitatilor care il traiesc. La imaginatia si asteptarile voastre, noi adaugam si un loc al detaliilor magice: un Palat situat in inima Bucurestiului, care ofera evenimente de suflet.

Complexul beneficiaza de o suprafata de peste 16.000 mp, incluzand o minunata gradina, iar in sala Colosseum Grand Ballroom pana la 400 de invitati pot admira detaliile arhitecturii de peste un secol, in timp ce se bucura de o bucatarie ale carei ingrediente si preparate multumesc si cele mai fine gusturi.

Spatiile ample si scena generoasa permit totodata instalarea unei game largi de divertisment pentru evenimente – de la echipamente profesionale de sonorizare pentru concerte, la lumini arhitecturale de o inalta calitate. Pas cu pas, alaturi de dumneavoastra, va fi o echipa dedicata, care impleteste experienta a sute de evenimente cu entuziasmului fiecarei noi povesti care ia nastere la Palat.

Capacitate: 400 persoane

Suprafata: 16000 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Palatul Bragadiru a fost realizat dupa planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl, in anul 1894. Este o constructie impresionanta, atat prin marime, cat si prin arhitectura si decoratiuni, cu o atentie deosebita data detaliilor.

Gradina de vara si terasa completeaza armonios acesta cladire cu arhitectura eclectica, cu scari in spirala in stil Normand, cu stucaturi, statui inserate in fatada, oglinzi venetiene si balcoane in stil victorian. Palatul Bragadiru ramane pana in prezent una dintre cele mai impunatoare constructii ale Bucurestiului de alta data.

De mai bine de 100 de ani, in centrul Bucurestiului, exista un singur palat privat invaluit in nostalgia vremurilor de clestar. Gazda primitoare pe tot parcursul anului pentru evenimentele importante presarate in viata dumneavoastra, fie nunti si alte ocazii insemnate, evenimente culturale sau corporatiste, Complexul Arhitectural Palatul Bragadiru, cu o suprafata de peste 16.000 mp, impleteste firele de poveste necesare momentelor de hotar cu talentul echipei organizatorice.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0733527201

: office@palatulbragadiru.ro

:

:

Arata pe harta Palatul Bragadiru, Calea Rahovei, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x