Biavati Events

Salon Biavati

Biavati Events este pregatita sa faca fata oricaror necesitati si exigente,

fie ca este vorba despre o conferinta ampla, un workshop, o lansare de produs, un cocktail party, o cina de gala, o petrecere de club sau o petrecere aniversara.

De la planificare, stabilirea necesarului logistic si tehnic, pana la alegerea si personalizarea meniurilor, sau a aranjamentelor florale, consilierii Biavati vor fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi tot spijinul necesar organizarii evenimentului dorit.

 

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Biavati Events este gazda ideala pentru orice tip de eveniment premium.

Grija pentru detalii o veti regasi in modul in care am conceput si decorat spatiul, un spatiu care respira eleganta, conectat la ultimele tendinte din moda si design, dar care permite sa fie personalizat in acord cu tematica fiecarui tip de eveniment.

Pentru a programa o vizionare sau pentru a primi o oferta de servicii personalizata, consultatii nostrii va stau la dispozitie.

Echipamentele de audio, video, lumini, cabine de traduceri etc, pot fi puse la dispozitie de partenerii si colaboratorii alesi de noi in conformitate cu valorile noastre, oferind astfel clientilor solutii perfecte si eficiente pentru fiecare tip de eveniment organizat la Biavati Events.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0730333433

: welcome@biavatievents.ro

:

:

Arata pe harta Biavati Events, Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x