Aurrum Palace

Salon Vert Charmante

Cu o capacitate ce poate atinge 120 de invitati in cazul organizarii de evenimente private – nunta, botez, ballroom – cel mai intim salon al Restaurant Aurrum Palace Bucuresti – Vert Charmante – este alegerea potrivita pentru momente speciale alaturi de familie, prieteni, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri.

Tipuri de evenimente organizate in acest salon: nuntabotez, petrecere aniversara,  petrecere corporate, evenimente cu lansari de produse, conferinte, receptii. ​Salonul dispune de bar propriu si loc special amenajat pentru prezidiu.​

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: 270 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Auriu Luxuriant

Al doilea salon ca suprafata, Auriu Luxuriant, va asteapta la Aurrum Palace pentru va organiza evenimentul dorit. ​

Salonul dispune de bar propriu, ring de dans si loc special amenajat pentru prezidiu.
Tipuri de evenimente organizate: nunta, botez, petrecere aniversara, petrecere corporate, evenimente cu lansari de produse, receptii, gale de festivitati, prezentari de moda.

Capacitatea salonului este intre 100 si 180 invitati pentru evenimente private(nunti, botezuri). Pentru evenimente corporate, conferinte, gale sau lansari de produse, spatiul poate acomoda pana la 300 de persoane.

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: 370 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Roze Spumante

Al treilea salon de evenimente ca marime din cadrul Aurrum Palace – Roze Spumante – este special proiectat pentru a gazdui un numar de invitati cuprins intre 130 si 350 de persoane pentru evenimente private(nunti, botezuri) si maxim 600 de persoane pentru conferinte si evenimente corporate.

Fie ca organizati un eveniment corporate, o nunta, un botez sau o conferinta, salonul Roze Spumante poate fi configurat si decorat pentru a se incadra in stilul dorit.
Fiind un salon cu dimensiuni generoase si inaltime mare, Roze Spumante poate gazdui la fel de bine si alte genuri de evenimente cum ar fi prezentarile de moda, gale, dineuri, lansari de produse, etc.

Capacitate: 350 persoane

Suprafata: 720 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Secret Garden

Cu o capacitate ce poate atinge 600 de persoane la masa de nunta sau botez sau maxim 1500 de persoane in cazul organizarii unei conferinte sau petrecere corporate, cel mai mare salon de evenimente din Bucuresti – Secret Garden – poate gazdui nunti, botezuri, balroom -uri, conferinte si alte genuri de evenimente corporate.

Cu o suprafata de 1000 mp, Secret Garden este probabil unul dintre cele mai mari saloane de evenimente din Bucuresti. Daca este vorba despre un eveniment corporate precum o lansare de produs sau conferinta, sala poate acomoda chiar si 1500 de participanti.

Decorurile elegante, suprafata si inaltimea impresionanta fac din Secret Garden salonul numarul 1 al Centrului de evenimente Aurrum Palace Bucuresti, locatie de top pentru organizarea momentelor speciale alaturi de familie, prieteni, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri.

Tipuri de evenimente organizate: nunta, botez, conferinta, petrecere corporate, evenimente cu lansari de produse, receptii, gale de festivitati, prezentari de moda.
Salon dispune de zona de lounge si toalete proprii.

Capacitate: 600 persoane

Suprafata: 1000 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Aurrum Palace pune la dispozitie 4 saloane pentru nunti, botezuri, petreceri, conferinte, dineuri sau  gale. Venim in sprijinul dumneavoastra ajutandu-va sa alegeti salonul care se potriveste cel mai bine evenimentulului dorit. Alegeti acum servicii de inalta calitate in locatia noastra din Bucuresti.

Centrul de Evenimente Aurrum Palace Bucuresti este locatia ideala pentru nunta, botezul sau evenimentul dumneavoastra. Cu o experienta de peste 1000 de evenimente organizate, echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa organizati petrecerea perfect, exact asa cum ati visat-o ! Va punem la dispozitie 4 saloane cu capacitati si stiluri diferite, ce pot acomoda intre 60 si 1000 de persoane. Va asteptam cu drag pentru a va transforma visul in realitate!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0749048044

: office@aurrumpalace.ro

:

:

Arata pe harta Aurrum Palace, Șoseaua Electronicii, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x