D U L G H E N S

Daruim fotografii de nunta, pline de mister, fantezie si romantism.

Alin Slutu

Fotograf profesionist de nunta, sedinte foto, botezuri

ProMediaHouse

Suntem o echipa si lucram in echipa. Noi nu promovam aparatura ci persoanele din spatele acestora. Seriozitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre, care ne ghideaza in ceea ce creem. Pe langa variantele clasice de a fotografia/filma, mai propunem urmatoarele servicii:
Filmare/Fotografiere aeriana (pana la 1500m), Filmare/Fotografiere subacvatica, Filmare Steadycam, Filmare slider, Filmare macara, Filmare 3D.

Venliana foto-video

Despre noi
Suntem o echipa de fotografi,cameramani profesionisti,cu experienta acumulata in 20 ani de activitate in fotografia de eveniment si portret cat si filmare artistica.Ne place foarte mult ceea ce facem ,fiind o pasiune.
Nu lasa ca momentele deosebite din viata ta, fie ca este doar o aniversare simpla , dar mai ales o nunta, sa treca, fara sa pastrezi intr-un album elegant clipele care iti vor aduce un zimbet, o farama de fericire sau o emotie de fiecare data cand le vei privi!

Prime Studio

Prime Studio este o agentie care ofera servicii media pentru evenimente, portret si advertising. Scopul acesteia este sa impuna tendinte de calitate si nu sa le urmeze. De aceea, Prime Studio este deschis la colaborari cu oameni deosebiti, avand obiectivul de a indeplini cele mai indraznete proiecte.

Alin Glod

Creez fotografii in stilul meu artistic unic care se adreseaza oamenilor iubitori de arta.
Pictez cu lumina pentru a exprima frumusetea, iubirea, bucuria si umorul subtil al existentei noastre.
Fotografiez momentele unice intr-un mod natural fara sa schimb realitatea si emotia clipei.

Ciprian Lupan Photography

Mix de portret si fotojurnalism, creat special pentru a reda si atmosfera evenimentului dar si frumusetea mirilor.

David Fiscaleanu Photography

Fotografie artistica, fotografie de nunta, servicii profesionale, evenimente, portret, fotografie in locaţii. Fotograf profesionist de nunta disponibil in toata tara.
Pentru orice informatii, nu ezitati sa ma contactati.

Alexandru Buduru

Eu sunt fotograful care te va fotografia din umbră, care va surprinde exact momentele pe care tu nu le vezi, care te va “prinde” când râzi sau plângi de bucurie, sau cand ești emoționat ori radiezi. Eu sunt fotograful care îi va surprinde pe cei dragi ție cum trăiesc alături de tine cele mai importante momente din viața ta. Nu îți vei da seama că sunt acolo, dar voi “scrie” pe hârtie fotografică emoții și gânduri și stări, povestind în cadre o zi minunată.

Gabriélle Güvenel Photography

Iulian Besliu

Salutare !!! Numele meu este Iulian Besliu, sunt fotograf profesionist si locuiesc in orasul Constanta. Pasiunea pentru fotografia de Nunta am descoperit-o in anul 2009, fiind invitat sa fac cateva poze la nunta unor amici. Placerea de a fotografia dar si dorinta mea de a evolua m-au ajutat sa pot realiza orice proiect care imi este propus. Fotografia de nunta a depasit cu mult limitele anilor anteriori. Orasul Constanta dispune si el de un grup mare de fotografi de nunta, unii dintre ei fiind foarte recunoscuti nu doar in Romania. Eu sunt acel fotograf care ma implic si traiesc cu intensitate cand am aparatul in mana la o nunta, practic nu mai concep sa fiu la o nunta fara sa fotografiez ceva… Imi place ceea ce fac, iubesc tipul asta de fotografie si imi doresc sa fiu fotograf la nunta voastra pentru a-mi satisface pofta de a fotografia.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS