Vandana

Descriere

0 0 votes
rating

Pentru o nunta de neuitat in care totul sa fie organizat perfect cu tact si profesionalism va punem la dispozitie “restaurantul vandana”.
Amenajat in stil elegant cu specific romanesc si unguresc, ofera clientilor sai pentru evenimente unice o atmosfera calda, stil si bun simt.
La noi gasiti combinatia ideala intre traditional, clasic si modern. Societatea dispune de un restaurant situat pe malul drept al Crisului Repede (langa podul decebal) , unde organizeaza nunti, petreceri private, botezuri, mese festive, dispunand de 280 locuri si o terasa de vara.
Sala de nunti situata pe calea santandrei nr.18 unde dispune de asemenea de 380 locuri si personal calificat care va va surprinde prin profesionalism si seriozitate.
“Dorim ca prin noi, fericirea pe care o traiti in acea zi sa fie transmisa tuturor invitatilor prin simpla expresie a imaginii, facand din nunta d-voastra un eveniment cu personalitate unica, amprentata de finete si stil”.
De asemenea Societatea Vandana Com SRL are ca obiect de activitate distributia de bauturi pe raza judetului Bihor si alimentatie publica ape canalul HoReCa.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x